• Welkom op de site van DHC!

  Welkom,

  Bij voetbalvereniging DHC op de Brasserskade in Delft. Op deze website is alles te vinden over de voetbalvereniging DHC. Wanneer u iets niet kan vinden waarnaar u zoekt, kom dan gerust in contact met ons, wij staan u graag te woord!

  DHC
   (Delfia Hollandia Combinatie) is een Nederlands amateurvoetbalclub uit Delft, opgericht op 17 maart 1910. DHC heeft van 1955 tot juni 1968 betaald voetbal gespeeld, onder de namen DHC – 11 seizoenen - en DHC'66 en Xerxes/DHC’66 – twee seizoenen. De clubkleuren van DHC zijn zwart shirt met donkergroene verticale baan, witte broek en zwart groene kousen. DHC speelt sinds 1960 aan de Delftse Brasserskade.

  Op deze site zal belangrijk nieuws en andere mededelingen van de club gedeeld worden. Daarnaast zullen ook foto's van onze evenementen en wedstrijden hier op terecht komen. Volg ons daarnaast ook op Facebook en Instagram voor het laatste nieuws!

 • Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een gezond en sportief 2024 toe! Dank jullie allemaal voor jullie inzet en dit mooie jaar. 💚🖤🎄 Op vrijdag 19 januari organiseren we een nieuwjaarsreceptie in ons clubgebouw vanaf 19:00. We zouden graag dan met jullie willen proosten op het nieuwe jaar! 🥂
 • Wij willen alle leden van DHC graag uitnodigen voor onze nieuwjaarsreceptie op 19 januari. 

  Op vrijdag 19 januari zijn jullie allemaal welkom in ons clubgebouw vanaf 19:00. We zouden graag dan het moment willen nemen om met jullie stil te staan bij het afgelopen jaar en te proosten op het nieuwe jaar! 🥂 

  Hopelijk tot dan!

 • Laatste nieuws

 • Op zaterdag 23 december heeft DHC het wedstrijdshirt van Tyrique Mercera in ontvangst mogen nemen naar aanleiding van zijn debuut in Cambuur 1. Hij speelde vanaf 2015 5 seizoen bij DHC, waarna hij via Alphense Boys bij Cambuur terecht kwam. Zelf heeft hij mooie herrineringen aan zijn tijd bij DHC en daarom wilde hij ons dit shirt overhandigen en wij namen deze natuurlijk met alle liefde in ontvangst!

  Wij zijn enorm trots dat Tyrique het zover heeft geschopt en verwachten de komende jaren nog veel van hem te horen!

  Klik op de knop hieronder voor een verslag van de dag!

  KLIK HIER

 • Op de pagina van de knop hieronder is een interview te lezen met de linksback van ons eerste, Joey Klijn!

  Wat doet Joey buiten het veld, wat zijn zijn goede kwaliteiten in het veld, hoe ziet een wedstrijddag voor Joey eruit? Dit en meer heeft Jordy de Ruiter aan Joey gevraagd en kun je nu hieronder lezen!

  Klik dus snel op de knop om te lezen hoe Joey zich met voetbal bezig houdt en wie hij verder is.

  KLIK HIER

 • Op woensdag 29 november 2023 vond er een ALV plaats bij DHC. Bij deze ALV zijn een aantal belangrijke punten besproken zoals de begroting en wisselingen binnen het bestuur. Daarnaast zijn Dik en Wicher Schreuders tijdens deze ALV benoemd tot Erelid van DHC. Via de knop hieronder zal een verslag van de ALV te lezen zijn.

  Wij willen iedereen nogmaals bedanken voor hun aanwezigheid!

  Klik op de knop hieronder om een verslag van de ALV te lezen!

  KLIK HIER

 • De winterstop is bijna voorbij, de trainingen gaan binnenkort weer beginnen, maar wie gaat je straks training geven? Om hier wat meer duidelijkheid in te krijgen hebben we een lijstje gemaakt van iedereen die in de komende seizoenshelft is betrokken bij de jeugd van DHC. Op deze lijst staan alle namen van de trainers en assistenten van de teams en de organisatie erboven!

  Klik op de groene knop hieronder om het overzicht te bekijken!

  KLIK HIER OM HET OVERZICHT TE BEKIJKEN

 • DHC zoekt handjes voor de kantine!

  Deze zomer is DHC een nieuwe richting ingeslagen met als gevolg dat ons aantal teams flink is gestegen. Om al deze teams te kunnen helpen in onze kantine komen wij doordeweeks echter nog wat helpende handjes te kort. DHC zoekt daarom met spoed helpende handjes voor de bar en de keuken. Mocht je dus een avond vrij zijn dan zou je hulp heel erg van pas komen! Je kan je aanmelden via dhckantine@outlook.com.

  Bij voorbaat dank en hopelijk tot snel!

   

 • Veilig sportklimaat DHC

   DHC wil een breder preventief beleid voeren, zodat de vereniging ook in de toekomst een sociale, vertrouwde en veilige sportomgeving en een goede begeleiding kan blijven bieden, waarin leden en vrijwilligers zich lichamelijk en geestelijk goed voelen. 

  Het beleid bevat (voorlopig) de volgende maatregelen: .......

  Lees verder

 • Het aangaan van verplichtingen

  Uitsluitend het bestuur is bevoegd financiële verplichtingen aan te gaan en afspraken te maken met individuele leden en vrijwilligers met betrekking tot hun contributie, andere financiële zaken en/of andere personeels-technische zaken.

  Medewerkers, trainers en andere vrijwilligers zijn niet bevoegd om verplichtingen –van welke aard dan ook- namens DHC aan te gaan. Indien blijkt dat dat er zonder toestemming van het bestuur toch verplichtingen zijn aangegaan, kan het bestuur niet aansprakelijk worden gesteld voor het niet nakomen van de desbetreffende verplichting.

  Bij onduidelijkheid hierover kan er contact worden opgenomen met het bestuur via de penningmeester: penningmeester@dhc-voetbal.nl

   Het bestuur

 • Mensen die betrokken zijn bij een vereniging hebben ook iets over voor de club waarvan zij lid zijn. De één is leider van een team, de andere doet zijn/haar tijd beschikbaar stellen om in de kantine een handje te helpen. U kunt DHC helpen op een tal van manieren. U kunt DHC sponsoren terwijl u dat niet in de portemonnee voelt. Heeft u wat op internet te bestellen, doe dat dan via SponsorKliks.

  Lees en kijk verder

 • DHC trekt als Delftse club veel spelers aan uit de regio. Wij krijgen als club naast de Delftpas daarom ook te maken met de Ooievaarspas. 

  Ben je in het bezit van de Delftpas of Ooievaarspas, dan kan je gebruikmaken van een kortingsregeling. Ga even na wat deze regelingen voor jou betekenen.

  Jeugdfonds Sport & Cultuur

  Lees verder

 • ELKE WOENSDAG & ZATERDAG

  CHAMPIONS LEAGUE VOOR DE ALLERKLEINSTEN!!! 

    Alle jongens en meisjes tussen de 4 en 5 jaar zijn van harte welkom bij DHC .

   Kom vrijblijvend een keer meedoen

   Graag even aanmelden via jeugd@dhc-voetbal.nl met de onderstaande gegevens

   Kennis maken met voetbal

   Elke week staan onze enthousiaste trainers klaar met leuke voetbalspelvormen

  Lees verder

 • Programma

  DatumThuisteamUitteamAanvangstijd
  24 feb.DHC JO14-1VCS O14-108:45
  24 feb.DHC JO15-1sv Charlois O15-111:00
  24 feb.DHC JO18-1ASC JO18-112:30
  24 feb.DHC 2Concordia 213:00
  24 feb.DHC 1Sportclub Monster 115:30
  25 feb.VOC 2DHC 212:00
  27 feb.DHC JO14-1Vredenburch JO14-118:30
  27 feb.DSO 1DHC 120:00
  28 feb.DHC JO15-1Scheveningen O15-118:30
 • Uitslagen

  DatumWedstrijdUitslagDetails
  18 feb.DHC 2 - Sporting '70 20 - 4