• Welkom op de site van DHC!

  Welkom,

  Bij voetbalvereniging DHC op de Brasserskade in Delft. Op deze website is alles te vinden over de voetbalvereniging DHC. Wanneer u iets niet kan vinden waarnaar u zoekt, kom dan gerust in contact met ons, wij staan u graag te woord!

  DHC
   (Delfia Hollandia Combinatie) is een Nederlands amateurvoetbalclub uit Delft, opgericht op 17 maart 1910. DHC heeft van 1955 tot juni 1968 betaald voetbal gespeeld, onder de namen DHC – 11 seizoenen - en DHC'66 en Xerxes/DHC’66 – twee seizoenen. De clubkleuren van DHC zijn zwart shirt met donkergroene verticale baan, witte broek en zwart groene kousen. DHC speelt sinds 1960 aan de Delftse Brasserskade.

  Op deze site zal belangrijk nieuws en andere mededelingen van de club gedeeld worden. Daarnaast zullen ook foto's van onze evenementen en wedstrijden hier op terecht komen. Volg ons daarnaast ook op Facebook en Instagram voor het laatste nieuws!

 • Laatste nieuws

 • LET OP: WERKZAAMHEDEN SNELWEG ROND DHC!

  Het stuk snelweg (A13) tussen knooppunt Ypenburg bij Den Haag en afslag Delft-Zuid (10) wordt de komende 2 weekenden, dus het weekend van 12 en 19 april, afgesloten voor groot onderhoud. Alleen de rijstroken vanuit de richting Den Haag naar Rotterdam zijn dicht. Dit zal dus effect hebben op de bereikbaarheid van DHC.
   
  Weggebruikers kunnen van vrijdagavond 22.00 tot maandagochtend 5.00 uur geen gebruik maken van dit stuk snelweg. Er wordt onderhoud aan het asfalt gepleegd en de voegovergangen en de vangrails worden opgeknapt. Al het verkeer kan omrijden over de A4 langs Den Haag en de A20 bij Rotterdam. Ook de N470 (Kruithuisweg) geldt als omleidingsroute. Houd rekening met een half uur extra reistijd.
   
  Verder zal in de weekenden van 27 april en 4 mei het traject tussen afslag Delft-Zuid (10) en knooppunt Kleinpolderplein bij Rotterdam afgesloten zijn.
   
 • Opnieuw was een voorsprong van DHC, nu in de uitwedstrijd bij Westlandia Zaterdag-1, niet voldoende om weer eens een broodnodige zege te boeken. De laatste overwinning van de groen-zwarten dateert van 9 maart toen thuis tegen hekkensluiter Hillegersberg met 1-0 werd gewonnen. Sindsdien werd nu voor de vierde achtereenvolgende maal gelijk gespeeld. Tegen HBSS werd teruggekomen van een achterstand, maar tegen Berkel, Vitesse Delft en nu tegen Westlandia werd steeds in de eindfase een voorsprong verspeeld.....

  Klik op de knop hieronder voor een uitgebreid verslag van de wedstrijd!

  KLIK HIER

 • Wij zoeken jou!

  The only way is up werd al een aantal keer geroepen door onze voorzitter. Om dit ook kracht bij te zetten DHC wil weer een aantal commissies gaan opstarten om de club weer verder te helpen. Denk bijvoorbeeld aan een evenementencommissie, ethische commissie, onderhoudscommissie e.d..  Deze commissies zijn niet alleen leuk en leerzaam om te doen, je helpt er ook nog eens heel erg DHC mee. Een win-win dus!

  Mocht je interesse hebben stuur dan een mailtje naar slems@dhc-voetbal.nl en dan gaan wij met je aan de slag!

 • Op woensdag 29 november 2023 vond er een ALV plaats bij DHC. Bij deze ALV zijn een aantal belangrijke punten besproken zoals de begroting en wisselingen binnen het bestuur. Daarnaast zijn Dik en Wicher Schreuders tijdens deze ALV benoemd tot Erelid van DHC. Via de knop hieronder zal een verslag van de ALV te lezen zijn.

  Wij willen iedereen nogmaals bedanken voor hun aanwezigheid!

  Klik op de knop hieronder om een verslag van de ALV te lezen!

  KLIK HIER

 • De winterstop is bijna voorbij, de trainingen gaan binnenkort weer beginnen, maar wie gaat je straks training geven? Om hier wat meer duidelijkheid in te krijgen hebben we een lijstje gemaakt van iedereen die in de komende seizoenshelft is betrokken bij de jeugd van DHC. Op deze lijst staan alle namen van de trainers en assistenten van de teams en de organisatie erboven!

  Klik op de groene knop hieronder om het overzicht te bekijken!

  KLIK HIER OM HET OVERZICHT TE BEKIJKEN

 • DHC zoekt handjes voor de kantine!

  Deze zomer is DHC een nieuwe richting ingeslagen met als gevolg dat ons aantal teams flink is gestegen. Om al deze teams te kunnen helpen in onze kantine komen wij doordeweeks echter nog wat helpende handjes te kort. DHC zoekt daarom met spoed helpende handjes voor de bar en de keuken. Mocht je dus een avond vrij zijn dan zou je hulp heel erg van pas komen! Je kan je aanmelden via dhckantine@outlook.com.

  Bij voorbaat dank en hopelijk tot snel!

   

 • Veilig sportklimaat DHC

   DHC wil een breder preventief beleid voeren, zodat de vereniging ook in de toekomst een sociale, vertrouwde en veilige sportomgeving en een goede begeleiding kan blijven bieden, waarin leden en vrijwilligers zich lichamelijk en geestelijk goed voelen. 

  Het beleid bevat (voorlopig) de volgende maatregelen: .......

  Lees verder

 • Het aangaan van verplichtingen

  Uitsluitend het bestuur is bevoegd financiële verplichtingen aan te gaan en afspraken te maken met individuele leden en vrijwilligers met betrekking tot hun contributie, andere financiële zaken en/of andere personeels-technische zaken.

  Medewerkers, trainers en andere vrijwilligers zijn niet bevoegd om verplichtingen –van welke aard dan ook- namens DHC aan te gaan. Indien blijkt dat dat er zonder toestemming van het bestuur toch verplichtingen zijn aangegaan, kan het bestuur niet aansprakelijk worden gesteld voor het niet nakomen van de desbetreffende verplichting.

  Bij onduidelijkheid hierover kan er contact worden opgenomen met het bestuur via de penningmeester: penningmeester@dhc-voetbal.nl

   Het bestuur

 • Mensen die betrokken zijn bij een vereniging hebben ook iets over voor de club waarvan zij lid zijn. De één is leider van een team, de andere doet zijn/haar tijd beschikbaar stellen om in de kantine een handje te helpen. U kunt DHC helpen op een tal van manieren. U kunt DHC sponsoren terwijl u dat niet in de portemonnee voelt. Heeft u wat op internet te bestellen, doe dat dan via SponsorKliks.

  Lees en kijk verder

 • DHC trekt als Delftse club veel spelers aan uit de regio. Wij krijgen als club naast de Delftpas daarom ook te maken met de Ooievaarspas. 

  Ben je in het bezit van de Delftpas of Ooievaarspas, dan kan je gebruikmaken van een kortingsregeling. Ga even na wat deze regelingen voor jou betekenen.

  Jeugdfonds Sport & Cultuur

  Lees verder

 • ELKE WOENSDAG & ZATERDAG

  CHAMPIONS LEAGUE VOOR DE ALLERKLEINSTEN!!! 

    Alle jongens en meisjes tussen de 4 en 5 jaar zijn van harte welkom bij DHC .

   Kom vrijblijvend een keer meedoen

   Graag even aanmelden via jeugd@dhc-voetbal.nl met de onderstaande gegevens

   Kennis maken met voetbal

   Elke week staan onze enthousiaste trainers klaar met leuke voetbalspelvormen

  Lees verder

 • Programma

  DatumThuisteamUitteamAanvangstijd
  20 apr.DHC JO13-1VUC JO13-109:00
  20 apr.DHC JO8-1TOGB JO8-509:00
  20 apr.DHC JO9-1Vitesse Delft JO9-209:00
  20 apr.DHC JO11-1Concordia JO11-309:00
  20 apr.Laakkwartier JO14-1DHC JO14-110:00
  20 apr.DHC O23-1DSVP O23-110:45
  20 apr.DHC JO16-1Spijkenisse JO16-110:45
  20 apr.DHC 2DSVP 213:00
  20 apr.FC 's-Gravenzande JO18-1DHC JO18-114:45
  20 apr.DHC 3DWO 615:00
  20 apr.GSC ESDO JO15-1DHC JO15-115:30
  21 apr.DHC 35+1RKDEO 35+110:00
  21 apr.Taurus 5DHC 410:45
  21 apr.Quick 2DHC 211:00
  21 apr.Graaf W II VAC 3DHC 311:30
  21 apr.DHC 5Full Speed 412:00
 • Uitslagen

  DatumWedstrijdUitslagDetails
  14 apr.S.V. Den Hoorn 7 - DHC 52 - 3
  14 apr.DHC 4 - Antibarbari 83 - 4
  13 apr.Westlandia 1 - DHC 12 - 2
  13 apr.SEP 3 - DHC 31 - 2
  13 apr.Quick JO16-1 - JO16-11 - 1
  13 apr.JO15-1 - Laakkwartier JO15-10 - 4
  13 apr.DUNO JO13-1 - JO13-12 - 3
  13 apr.JO14-1 - Verburch JO14-16 - 2
  13 apr.Wippolder JO11-3JM - JO11-14 - 1
  11 apr.DWO 2 - DHC 22 - 3
  10 apr.DHC 3 - ASC 50 - 0