• Speel de Champions League bij DHC

  Champions League

  In shirtjes van bekende ploegen die vaak in de Champions League voorkomen zoals AC Milaan, Real Madrid of Chelsea kunnen de kinderen lekker komen voetballen bij Voetbalvereniging DHC. Op deze manier kunnen de aller-kleinste kennismaken met misschien wel de populairste sport ter wereld. Tijdens dit negen weken durende evenement kunnen kinderen zich even helemaal lekker laten gaan op het veld onder begeleiding van professionals op een echte voetbalvereniging.

  Iedereen is welkom
  Negen weken lang wordt er iedere zondag lekker gevoetbald op bij de Delftse Voetbalvereniging DHC. Tijdens deze negen weken zijn jongens en meisjes van de desbetreffende leeftijdscategorie welkom om te komen voetballen. Om dit toegankelijk te maken voor iedereen zitten hier geen kosten aan verbonden.

  Kennismaken
  Oprichter Pieter van der Valk kijkt uit naar alle leuke aanmeldingen en alle kinderen die zij onder hun hoede mogen nemen. 'Iedereen is hier welkom bij Voetbalvereniging DHC. Kinderen kunnen hier op een leuke, speelse maar ook gratis manier kennismaken met de sport en de vereniging', aldus Pieter. Naast kinderen die nog niet begonnen zijn met voetballen zijn ook kinderen die op dit moment bij een andere vereniging spelen van harte welkom om vrijblijvend kennis te komen maken met Voetbalvereniging DHC.

  Aanmelden
  Aanmelden kan door een mail te sturen naar Pieter van der Valk via via p.vd.valk@ziggo.nl