• champions league
 • Champions League

  Wil jij ook graag voetballen in de Champions League? Voetballen in een bekend shirtje van AC Milan, Real Madrid of Chelsea? De clubs die spelen in de Champions League. Hier bij voetbalvereniging DHC, kunnen de kinderen lekker komen voetballen. Op deze manier kunnen de allerkleinste kennismaken met misschien wel de populairste sport als voetbal. Tijdens de 9 weken durende evenement kunnen kinderen zich lekker laten gaan op het veld, onder begeleiding van professionals in het stadion van DHC in Delft.

  Iedereen is welkom

  9 weken lang wordt er iedere zondag lekker gevoetbald op bij de Delftse Voetbalvereniging DHC. Tijdens deze 9 weken zijn jongens en meisjes van de desbetreffende leeftijdscategorie welkom om zo te komen voetballen in de Champions League. Om dit toegankelijk te maken voor iedereen, zitten hier geen kosten aan verbonden.

  Kennismaken

  Oprichter Pieter van der Valk kijkt uit naar alle leuke aanmeldingen en alle kinderen die zij onder hun hoede mogen nemen. 'Iedereen is hier welkom bij Voetbalvereniging DHC. Kinderen kunnen bij DHC op een leuke, speelse maar ook gratis manier kennismaken met voetballen en de vereniging DHC', aldus Pieter. Naast kinderen die nog niet begonnen zijn met voetballen, zijn ook kinderen die op dit moment bij een andere vereniging spelen van harte welkom om vrijblijvend kennis te komen maken met Voetbalvereniging DHC.

  Aanmelden

  Aanmelden kan door een mail te sturen naar Pieter van der Valk via p.vd.valk@ziggo.nl

   

  Kom ook voetballen in de champions league bij DHC! Champions League en zo maar omdat DHC aanmelden kennismaken iedereen welkom negen weken kennismaken sport voetbal evenement kinderen veld begeleiding professionals voetbalvereniging voetballen toegankelijk geen kosten Pieter van der Valk aanmeldingen gratis vereniging vrijblijvend mail sturen