• Contact opnemen met DHC

  Kom met ons in contact, voor verschillende zaken hebben wij verschillende verantwoordelijken, u vindt deze hieronder:

                                                                Voorzitter                                    Secretaris          
                                                          John van Zweden                                Yasmine
                                                   jvanzweden@dhc-voetbal.nl            secretaris@dhc-voetbal.nl
   
  Voor alle contactgegevens van DHC kunt u ook terecht op de organisatie van de vereniging.

  Voetbaltechnische zaken

  Voor contact omtrent voetbaltechnische zaken kunt u een mail sturen naar onze technische commissie, dit kan via het volgende mail adres tc@dhc-voetbal.nl.

 • Bezoekadres

  Adres: Sportring 2, 2616 LK  Delft
  Telefoonnummer: 015 212 01 66

 • Postadres

  Postbus 1093
  2600 BB Delft

 • Tenue

 • Overige Gegevens

  KvKl  40397387
  Delfia Hollandia Combinatie

  BTW nummer
  NL0034 94 755 B01

  ING Bank 
  NL 66 INGB 0000 2186 34

   

 • Parkeergelegenheid rondom DHC

  Bij het sportpark DHC is er ruimte genoeg voor het parkeren van je auto. Het parkeren is hier gratis. Omdat er meerdere verenigingen naast DHC liggen en er dus meerdere sportactiviteiten te gelijkertijd kunnen plaats vinden, bestaat de kans dat het met auto's erg druk kan zijn. Toch vragen wij een ieder om de auto netjes in de vakken te parkeren, aan de geldende snelheid van maximaal 30km te houden en niet dubbel te parkeren om onveilige situaties te voorkomen. Denk aan de verkeersveiligheid, ook rondom het sportpark van DHC. Er rijden immers ook kinderen met de fiets om naar en van de sport te gaan. 

  Tevens is het sportpark een éénrichtingsverkeer geworden. Wanneer u dus het sportpark op rijd dan kunt u maar 1 route rijden om ook weer het sportpark te kunnen verlaten. Deze maatregel is genomen om de veiligheid beter te waarborgen voor de kinderen en de automobilisten. 

  Er is kenbaar gemaakt vanuit de gemeente Delft dat er door handhavers / politie op deze verkeersverandering en verdere overlast op het sportpark extra gelet en bekeurd kan gaan worden. 

 • Beste website bezoeker,

  DHC heeft de (nieuwe) website DHC-voetbal.nl onderhanden genomen om alles zo duidelijk en overzichtelijk mogelijk te presenteren naar u. Er is en zal nog enige tijd nodig zijn om alles optimaal te krijgen zodat de website steeds meer verfijnd gaat worden waardoor er nog meer informatie van de website te halen is. Wanneer u pagina's tegen komt die nog niet zichtbaar zijn of dat er onjuiste informatie op staat, zou u dan de moeite willen nemen om dit ons te laten weten? Wij zijn u hier erg dankbaar voor en kunnen wellicht tot een oplossing komen (indien mogelijk).

  Wanneer u verder ideeen heeft, iets mist wat u graag zou willen weten, fouten of andere zaken omtrent de website van DHC, dan horen wij dit ook graag. Er zal vervolgens z.s.m. contact met u worden opgenomen.

  Webteam DHC

 • Contact

  Contact gegevens en verdere informatie.

  Kom zo met voetbalvereniging DHC in contact voor vragen. Om met de organisatie van DHC in contact te komen, adviseren wij u dit te doen via organisatie DHC

  U kunt ook in contact komen via onze social media kanalen op Facebook, Instagram of Twitter.

  contact gegevens informatie voetbalvereniging dhc organisatie adviseren