• Corona Update

  25 mrt 2020
 • Verwarring volop, maar ook over het voetbalseizoen.

   

  Na de persconferentie van het kabinet van afgelopen week is er nogal wat verwarring inzake het voetbalseizoen en de datum dat er al dan niet weer gespeeld kan worden. Wij zetten daarom onze visie nog even op een rijtje.

  -  De datum van 1 juni  is door het kabinet bedoeld als datum voor grote evenementen

  -  De datum van 6 april is de datum dat de KNVB op basis van besluitvorming van het kabinet een definitieve beslissing kan nemen over de rest van het voetbalseizoen

  o   Wij als club verwachten niet dat er een herstart van de competitie zal plaatsvinden, daarom lijkt t meest logische scenario dat we gaan kijken naar volgend seizoen

  Wij hebben uiteraard begrip voor het nu niet mogen trainen/voetballen. Zodra dit weer wordt toegestaan, zullen wij aangeven hoe wij dan daarmee omgaan en wanneer en op welke momenten wij de accommodatie weer openstellen voor trainingen.

   

  Voor onze ALV betekent dit dat deze geen doorgang heeft kunnen vinden, dat wil echter niet zeggen dat er door de club niet keihard gewerkt wordt aan de toekomst van onze club.

  We gaan er natuurlijk van uit dat we met z’n allen uit deze situatie weer boven komen drijven. Tijdens de komende zomerstop, of zoals het er nu naar uitziet, zo snel mogelijk, gaan wij beginnen met de renovatie van het sportpark.

  Voor u als voetballer betekent dat dat er nieuwe velden komen in het stadion en op veld 2. Daarbij komt ook nieuwe led verlichting en naar we hopen nieuwe dug-outs.  Iets om naar uit te kijken dus.

  U begrijpt natuurlijk allemaal dat het wegvallen van het voetbalseizoen er niet echt toe bijgedragen heeft dat we daar financieel erg goed voor staan. We vragen dan ook IEDEREEN om zo snel mogelijk zijn financiële verplichtingen na te komen.

  Voor iedereen die hierover een afspraak wil maken, check uw mail of de app die u heeft ontvangen van de trainers.

  Naast de financiële zaken zijn er ook de sportieve en sociale zaken waar wij als club ons zorgen over maken.

  Allereerst willen wij al onze leden er op attent maken dat het echt niet toegestaan is te voetballen op het terrein van DHC. Dit is niet omdat wij het niet leuk vinden om jullie te zien, maar het mag gewoon niet en er kunnen alleen maar nadelige consequenties uit volgen.

  Natuurlijk willen we wel dat iedereen gezond blijft en het liefst ook een beetje fit. Mocht je thuis iets verzonnen hebben waarmee je fit kunt blijven, stuur dat dan door naar de facebook pagina van DHC, https://www.facebook.com/dhcdelft wij zullen het dan publiceren zodat iedereen bij DHC er misschien iets aan heeft.

  Naast je eigen challenge die je kunt publiceren kan je altijd voor jezelf gaan hardlopen, wij zullen zo snel mogelijk op de site een aantal schema’s publiceren waarmee je aan de slag kunt.

  Heb je geen goede hardloopschoenen en wil je die wel graag, dan hebben we geregeld dat je bij Xcelsior – Weimarstraat 128 – Den Haag, 20% korting krijgt op de aankoop van hardloopschoenen, als je meldt dat je van DHC afkomstig bent. Zij maken dan gelijk een video analyse van je loop om te kijken welke schoenen het beste bij je passen. Voor meer info zie www.xcelsior.nl

  Let op niet met 10 man tegelijk de winkel in wandelen, want dat is niet te doen.

  Verder hebben we voor iedereen die daar interesse in heeft de mogelijkheid tot aankoop van een versdoos van 1 van onze sponsors.  In de doos vindt u

  1 x Ananas / 2 x Mango / 1 x Meloen / 2 x Limes / 400 gr Enoki / 400 gr Eryngi / 120gr Shiitake / 250gr Snowpeas / 400gr Shanghai pakchoi
   Prijs € 7.50

  U kunt de doos bestellen via de mail naar ledenadminsitratie@dhc-voetbal.nl

  Zaterdag afhalen bij DHC, u ontvangt van ons het tijdstip

  Daarnaast onvinben wij een brief van één van onze sponsors B & B Healthcare. Zij blijven gewoon open om u zoveel mogelijk behulpzaam te kunnen zijn en de medische zorg te ontlasten.

  Denk aan onze sponsors, denk aan onze club, maar denk vooral aan uw gezondheid en de mensen in uw omgeving.

   

  Namens het DHC Bestuur

  Patrick Luiten