• DHC IS JARIG

    17 maart is de dag van onze jaarlijkse clubverjaardag. Opgericht in 1910, betekent dit dat DHC vandaag 111 jaar oud wordt. Een respectabele leeftijd. Dit betekent ook dat we een club met lange tradities en met een rijke historie zijn. Onze geschiedenis heeft DHC langs vele velden – met hoogte- en dieptepunten – gebracht tot daar waar we nu zijn.

    Die lange historie is de basis voor de toekomst. Alleen samen kunnen we verder bouwen aan die mooie groen-zwarte club met een sportieve en succesvolle toekomst. We hopen dat de Corona-beperkingen zo snel mogelijk verder versoepeld kunnen worden en dat we naast de trainingen ook weer wedstrijden kunnen gaan spelen. Langs deze weg bedanken we alle leden, sponsors, vrijwilligers, trainers, supporters, ouders van (jeugd)leden en alle overige groen-zwarten voor hun steun en inzet, juist ook in deze voor iedereen zo moeilijke Corona-periode.

    We hopen op jullie blijvende steun en inzet. Blijf gezond. Vandaag feliciteren we jullie allen met de 111e clubverjaardag.

    Bestuur DHC