• Een interview met Joey Klijn!

  Namens DHC is hieronder een interview te lezen met onze linksback van het eerste elftal Joey Klijn. Wat doet Joey buiten het veld, wat zijn zijn goede kwaliteiten in het veld, hoe ziet een wedstrijddag voor Joey eruit? Dit en meer leest u nu hieronder.

  Auteur: Jordy de Ruiter / www.deruiterfotografie.nl

  Jordy: Op welke positie speel je?

  Joey: Linksback is mijn positie maar ik ben een opkomende back die graag ze doelpuntjes mee wil pikken.

  Jordy: Welk beroep doe je in het dagelijks leven en wat zijn je hobby's?

  Joey: Ik ben werkzaam bij de bouwmaat als verkoopadviseur. Buiten mijn werk besteed ik veel tijd aan leuke uitstapjes met mijn vriendin en vrienden.

  Jordy: Wat zijn je goede kwaliteiten op de positie waar je speelt?

  Joey: Ik ben een tweebenige speler die zijn tegenstander uitschakelt en ook nog eens met een goeie trap in huis.

  Jordy: Wat zijn je mindere kwaliteiten op de positie waar je speelt?

  Joey: Soms vind ik het lastig om mijn hoofd erbij houden wanneer het even niet loopt.

  Jordy: Hoe ziet een wedstrijddag er voor jou uit?

  Joey: Op de wedstrijddag zelf verzamelen we een anderhalf uur van te voren. Zelf ben ik er al wat eerder om gezellig om een bakkie koffie te drinken met de aanwezigen en om te kijken bij het tweede elftal.

  Jordy: Bij welke clubs heb je gespeeld?

  Joey: Ik ben bij Oliveo begonnen waar ik tot de senioren heb gespeeld. Hierna heb ik de overstap gemaakt naar Celeritas waarbij ik een leuke tijd heb gehad en een hoop gezellige mensen heb leren kennen. Het was wel een lager niveau dan dat ik gewend was maar dat is de reden geweest dat ik naar Celeritas toe ging. We wilde de club weer naar een hoger niveau tillen maar daar heeft de corona tijd niet aan mee geholpen. Als klap op de vuurpijl werd ik benaderd door DHC. Ook DHC dwaalde helaas steeds meer af en dat zou niet mogen gebeuren in mijn ogen. Met deze mooie club met een historisch verleden. Ik besloot de overstap te maken naar DHC en samen met de selectie de club weer op de kaart zetten.

  Jordy: Hoe besteed je, je tijd zo goed mogelijk buiten het voetballen?

  Joey: Met mijn werk ben ik 40 uur per week bezig dat is dan al de grootste tijd die verloren gaat, daarnaast woon ik samen met mijn vriendin en hebben we een hoop vrienden om ons heen waar we leuke dingen mee doen zoals terrasjes pakken, uitgaan enzovoorts.
  Ook kijk ik een hoop voetbal om lekker tot rust te komen na een lange werkdag.

  Jordy: Wie is in jouw ogen de beste trainer waar je mee gewerkt hebt tot op heden?

  Joey: In mijn voetballoopbaan heb ik een hoop trainers zien komen en gaan. Met Dennis Young heb ik wel een hele bijzondere klik mee op gebouwd in een korte tijd. Hij stond voor de groep als trainer en hij bouwde een sterke band op met zijn spelers en dat is in mijn ogen al de grootste stap die je kan zetten daarbuiten weet hij ook hoe het spelletje werkt en wist hij met ons team een hele hoop wedstrijden te winnen. Helaas wisten we de finale niet te winnen en hadden we meer verdient dan dit.

  Jordy: Wat zijn je toekomstplannen op voetbalgebied?

  Joey: Voor nu is mijn toekomst DHC. We zijn net begonnen en we zijn aan het bouwen aan de club. We zitten in een proces wat tijd nodig heeft, dus zal ik op dit moment alleen bezig zijn met dit proces en zal ik niet verder denken dan DHC.

  Jordy: Welke training(en) doe je buiten het voetballen om, hoe houd jij je fit?

  Joey: Buiten het voetbal doe ik niet zoveel aan sport de reden hiervan is dat ik thuis ook mijn vriendin heb, waarmee ik ook graag tijd wil doorbrengen. Daarbuiten is quality time met je vrienden ook belangrijk.

  Jordy: Zie je in jezelf een aanvoerder in het veld of laat je dit liever aan andere over?

  Joey: Op dit moment ben ik meer dan tevreden met mijn aanvoerder en kom ik meer in mijn spel zonder die band om.

  Auteur en foto’s: Jordy de Ruiter / www.deruiterfotografie.nl

 • Een interview met Ari en Freddy!

  Op donderdag 7 december is er een interview geweest met onze nieuwe aanwinsten Ari en Freddy van FC Skillz. Zij zullen zich gaan inzetten voor DHC en hieronder is dus een eerste kennismaking te lezen voor iedereen.

  Door: Jordy de Ruiter / www.deruiterfotografie.nl

  Jordy:
  Hoi Freddy en Ari, welkom we zijn hier op donderdagavond 7 december bij elkaar gekomen voor het feit dat jullie je gaan inzetten voor DHC – laten we overgaan tot een eerste kennismaking met onze lezers. 

  Jordy:
  Hoe zijn jullie hier terecht gekomen?

  Freddy:
  Eerder ben ik trainer geweest bij DHC dus gelukkig is dit bekend terrein voor mij, het bestuur ken ik heel goed dit komt mede omdat Dennis mijn trainer is geweest bij Madestein 1, dus zo is het balletje gaan rollen.
  DHC is een mooie club met een mooie accommodatie, dus ik ben erg blij om hier aan de slag te gaan.

  Ari:
  Ik heb lang geleden bij DHC gespeeld, om als voorbeeld te noemen bij de onder 19 met als trainer Rene van Delft, dit vond ik een leuke tijd en mede dankzij Rene ben ik trainer geworden.
  Rene heeft mij heel erg geinsprieerd op de manier van hoe hij trainer gaf.
  Het is een mooi project waar DHC nu mee bezig is en ik ben blij dat ik hier nu kan instappen om mijn steentje te kunnen bijdragen.

  Jordy:
  Wat zijn jullie verwachtingen voor de aankomende twaalf maanden?

  Freddy:
  Voor mij is dit dat ik met mijn expertise een positieve bijdrage ga leveren aan de jeugd.
  Dit wil ik doen op het gebied van technisch en tactisch vlak.
  Hieruit wil ik een win-win situatie crëeren voor DHC.
  Ik ben blij dat ik onderdeel mag uitmaken om de club naar een hoger niveau te tillen.

  Jordy:
  Freddy dit is een mooi antwoord die past bij het project van DHC, maar ik hoor je praten over jouw kernkwaliteiten. Wat zijn jouw kernkwaliteiten, waaraan moet ik denken?

  Freddy:
  Zelf heb ik veel ervarining met techniektrainingen, en hieruit kan ik jongens het vertrouwen geven om het maximale eruit te halen. Veldtrainingen en specialistentrainingen vind ik ook erg leuk om te doen en in de zojuist genoemde elimenten zitten mijn kracht.

  Jordy:
  Ari, wat verwacht jij van de aankomende twaalf maanden?

  Ari:
  Ik verwacht dat ik een goede bijdrage kan leveren aan de stabiliteit van de teams.
  Ik verwacht dat ik wat advies kan geven wat betreft beleid, bij een aantal clubs heb ik mogen zien dat het er professioneel uitziet en hier heb ik veel van geleerd en ik hoop dit mee te nemen naar DHC.
  Mijn sterkte punt is het tactische gedeelte en ik kan goed omgaan met individuen, werken met spelers, samen kijken en werken waar hun verbeterpunten liggen. 

   

  Wij heten Ari en Freddy van harte welkom bij DHC en zijn ervan overtuigd dat ze DHC veel moois te bieden hebben.

  Welkom bij DHC!