• Eens een DHC-er, altijd een DHC-er

 • Niet alles is negatief bij DHC

  Velen hebben helaas leedvermaak omdat het bij onze vereniging niet zo gaat zoals het zou moeten. Doch zijn er ook velen die mooie herinneringen uit het verleden van DHC bewaren. Wij ontvingen van dhr. Voskamp uit Hendrik Ambacht het volgende verhaal; 

  Op internet kwam ik uw e mail adres tegen met daarbij veel oude DHC foto's. Ik weet uiteraard niet of u nog actief bent of prijs stelt op deze e-mail, zo niet mijn excuses. Van één foto weet ik precies alle namen want die hing jaren aan de muur van mijn slaapkamer. Dit is de originele die komt uit een serie uit de Panorama. In die tijd was ik al een echte DHC supporter want mijn vader nam mij al vroeg mee. Ook de bekerfinale op Spangen zag ik als 8 jarig jochie op een nat kasteel.

  Enkele namen zijn van oud ADO spelers zoals Wienus Schook, Lex Rijnvis en Joop Niezen oa de oude hoofdredacteur van de VI. Hij kwam overigens naar DHC vanaf AGOVV als opvolger van Piet Lagarde die naar Sportclub Enschede vertrok. 

   Dit jaar eindigde ze nog goed op de ranglijst waarna het snel bergafwaarts ging tot de fusie met Xerxes. Misschien kunt u er iets mee.

  Wij drukken de pagina uit de Panorame gaarne af.