• Fysiotherapie DHC heeft met Edgar Miltenurg Fysiotherapie en Massage een verkennende samenwerking afgesloten. Hierdoor kunnen leden van DHC  gebruik maken van de fysiotherapeut en op de club behandeld worden aan een blessure.

     

     

    Er is met Edgar afgesproken dat de jeugd gebruik van zijn diensten kan maken via het inloopspreekuur dat op iedere maandag van 17:00 uur tot 19:00 uur zal zijn. Hier zijn geen kosten aan verbonden en hiervoor is geen verwijzing van de huisarts voor nodig. Dit inloopspreekuur is in de verzorgruimte op de 1ste verdieping. Edgar Miltenburg zal het aanspreekpunt zijn voor de gehele jeugdafdeling van DHC. Wanneer na bezoek van het inloopspreekuur verdere behandelingen noodzakelijk zijn of dat de tijden van dit inloopspreekuur u niet uitkomen, dan is het ook mogelijk om op de praktijk van Edgar Miltenburg langs te komen. Hierbij is het wel van belang dat er een afspraak is gemaakt! De behandelpraktijk van Edgar is gelegen op Oostersportpark, Van Brienenlaan 15, 2244 BP te Wassenaar. Heeft u verder nog vragen over het gratis inloopspreekuur voor de jeugd of wilt u een afspraak maken? Dit kunt u doen per email naar ragdem2@hotmail.com of per telefoon/whatsapp 06- 33926122. Vergoeding fysiotherapie jongeren tot 18 jaar

    Jongeren tot 18 jaar krijgen de eerste 9 behandelingen voor fysiotherapie en oefentherapie vergoed. Hebben deze behandelingen niet het gewenste resultaat? Dan vergoedt de zorgverzekeraar eventueel meer behandelingen (maximaal 9). Is dat het geval? Neem dan contact op met uw verzekeraar.