• Hoe gaan we dat doen ??

  22 apr 2020
 • Gisteren was daar de personferentie van premier Mark Rutte, met de mededeling dat we voorzichtig weer wat mogen gaan doen. Hoe willen wij dat inrichten bij DHC ? Wat kunnen we doen ? We moeten toch iets doen !

  Begrijpelijke vragen en opmerkingen, maar natuurlijk moeten we binnen de richtlijnen blijven en daarnaast zorgen dat het leuk en nuttig is, wordt en blijft.

  Komende week (na 28/4) zullen we naar aanleiding van de door de KNVB verstrekte protocollen de trainingen gaan hervatten, rekening houdend met alle richtlijnen. 

  HJO Piet van der Valk, zal de komende week de procedures uitrollen met de jeugdtrainers om er zorg voor te dragen dat iedereen zich daar aan houdt. We gaan trainen in de nieuwe groepen, maar ook daarover scheppen we de komende week de nodige duidelijkheid. Trainingstijden en groepen zullen we eind van deze week bekend maken via deze site, trainers zijn inmiddels al door Piet gecontacteerd vwb mogelijke trainingstijden.

  Vanaf zondag 3 mei gaan we ook de ChampionsLague weer opstarten voor iedereen van 4,5 en 6 jaar en deze zal de gehele maand mei doorlopen. Natuurlijk kan dat moeilijk zonder ouders, maar wij gaan kijken of dit evt toegestaan wordt dit vanaf te tribune te volgens is met inachtneming van alle 1.5 mtr regels. Hierin wachten wij op de toestemming van de gemeente om evt vakken te maken waar mensen gescheiden van elkaar kunnen kijken.

  DHC houdt op dinsdag 5 mei een talentendag voor spelers tm 12jaar. Wil jij een dag eens kijken wat je kunt of gewoon lekker aan de slag, schrijf je dan zo snel mogelijk in door een mail te zenden aan p.vd.valk@ziggo.nl 

  We kunnen helaas niet de kantine openen, dus iedereen zal zelf moeten zorgen dat de kinderen iets te eten en te drinken mee nemen.

  Voor de DHC trainingen willen wij graag t volgende onder de aandachtt brengen.

  Omdat we als DHC staan aan de vooravond van een grote renovatie voor veld 1 en 2 kunnen we natuurlijk daar alle hulp bij gebruiken en we hebben alle tijd omdat er voorlopig geen wedstrijden zullen zijn, alleen trainingen en onderlinge partijtjes voor de kleinsten.

  We zijn nog in overleg voor wat betreft de mogelijkeden om wat vrijwilligerswerk toe te staan (in beperkte mate) We houden u hiervan via de site op de hoogte

  Ter info, gaan we in 1e instantie aan de slag met de volgende werkzaamheden

  • Schoonmaken en opknappen kleedkamers
  • Weghalen en schoonmaken van de reclame borden langs het stadionveld
  • Weghalen van de buxushaag op et terras
  • Plaatsen van de parasols op het terras (gaan een meter de grond in, dus als iemand idee├źn heeft, is dat welkom)
  • Met de hoge drukreiniger schoonspuiten van het terras
  • Opschuren van jeugdhoek en bussinessbar hoek
  • We zijn op zoek naar nieuwe tafelbladen voor de terrastafels
  • Klein onderhoud in en om de kantine

  Mochten wij toestemming krijgen hier een aantal werkzaamheden te doen, hopen op uw aller medewerking bij deze moeilijke maar uitdagende periode

  Binnenkort meer nieuws