• Overlijden Hennie van Velzen

  7 feb 2021 M. Bos
 • Met leedwezen delen wij u mee, dat op zaterdag 6 februari jl. is overleden

  HENNIE VAN VELZEN

  Hij is 80 jaar geworden.

  Hennie was tientallen jaren actief voor de DHC-jeugd. Hij begon midden-jaren ‘70 als elftalleider nadat zijn zoons Hennie jr. en Robert bij DHC gingen voetballen. In 1988 trad Hennie toe tot de Jeugdcommissie, als ‘gewoon’ lid, als Hoofdleider en later verzorgde hij – samen met zijn echtgenote Greet – het wedstrijdsecretariaat. Daarbij was Hennie – met Greet – op de zaterdagen jarenlang het centrale punt (ieders “steun en toeverlaat”) in de commissie- of bestuurskamer. Vanwege zijn slechter wordende gezondheid moest Hennie daar al weer jaren geleden noodgedwongen mee stoppen, maar Greet heeft dit daarna nog enige jaren voortgezet. Hennie werd al in 1995 voor dit alles benoemd tot Lid van Verdienste.

  Hennie’s gezondheid ging in de afgelopen maanden en met name in de afgelopen weken verder achteruit. Niet helemaal onverwachts is hij afgelopen zaterdagochtend thuis vredig en rustig ingeslapen.

  Vanwege de Corona-regels zal de crematieplechtigheid later deze week plaatsvinden in besloten kring. Uw eventuele berichten zijn zeer welkom: dit kan per post (Familie Van Velzen, p/a De Laatste Eer, Juniusstraat 4, 2625 XZ Delft) of laat uw bericht achter op: https://www.de-laatste-eer.nl/condoleances/hennie-van-velzen

  We wensen zijn naaste familie heel veel sterkte: echtgenote Greet, (schoon)kinderen Carolien en Dik, Hennie en Jolanda, Robert en Lisa en alle kleinkinderen, waaronder ook ons lid Michael.

  DHC is aan Hennie heel veel dank verschuldigd

  Bestuur DHC