• Lidmaatschap van DHC

  Op deze pagina proberen we alles uit te leggen rond je lidmaatschap bij DHC. Zo zijn hier de statuten en mission statement van DHC te vinden, net als de manieren waarop jij bij DHC lid kan worden. Wil je een keertje komen kijken bij DHC, dan kan dat natuurlijk altijd. We trainen elke dag doordeweeks en in het weekend vinden onze wedstrijden plaats, we ontvangen je graag een keertje in onze prachtige kantine of langs het veld! 

 • Voor de jongste voetballers: DHC Champions League

  Vanaf de leeftijd 5/6 jaar ben je welkom bij de DHC . Natuurlijk gaan we dan niet direct met jou 11 tegen 11 spelen, maar begin je in de DHC Champions League. Dit zijn trainingen en kleine wedstrijdjes op zondagmorgen om 10:00. Wil je daar een keer aan meedoen, stuur dan een mailtje naar jeugd@dhc-voetbal.nl. Zorg ervoor dat de volgende gegevens duidelijk zijn in je mailtje:

  • Naam
  • Geboortedatum
  • Telefoonnummer

  Voor de ChampionsLeague deelnemers geldt eigenlijk dat ze nog geen lid worden van DHC, maar wel alvast het inschrijfgeld ad €35 betalen om deel te mogen nemen aan de Champions League. Als je vervolgens lid wordt van DHC vervalt dit inschrijfgeld.

 • Inschrijven bij DHC

  Speel je nu al bij een voetbalclub, maar denk je er over om bij DHC te gaan spelen, dan stellen we altijd voor dat je eerst een paar keer mee komt trainen. Stuur als je mee wilt trainen of over wilt stappen een mail naar ledenadministratie@dhc-voetbal.nl.

  Als je aan het begin staat van je voetbalcarrière en je wilt deze starten bij DHC, vul dan een inschrijfformulier in en stuur dit naar ledenadminsitratie@dhc-voetbal.nl of kom het zelf afleveren bij DHC in de bestuurskamer.  Dit formulier is hieronder te downloaden, vul dit formulier vervolgens thuis helemaal in en stuur het weer naar ons op of kom het langsbrengen in onze bestuurskamer. Als je je formulier hebt ingeleverd dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Je zal dan benaderd worden door de Technisch Coördinator onder-,  bovenbouw of senioren of de trainer van de groep waar je onder valt.

  Als je lid wil worden bij DHC, zal je akkoord moeten gaan met het mission statement van de club en de vrijwilligersbepalingen die voor DHC gelden. Deze zijn ook hieronder te vinden.

 • Betalingen bij DHC

  Lid worden van DHC doe je altijd voor tenminste 1 seizoen. Als je voor het eerste lid wordt zal je een bedrag aan inschrijfgeld moeten betalen. Verder betaal je voor elk seizoen bij ons contributie, de hoogte van dit bedrag is te vinden op de volgende pagina:

  https://www.dhc-voetbal.nl/contributie.

  Betaling van de contributie kan in delen, maar dient te alle tijde voor 30 november van het seizoen voldaan te zijn. Voor de betaling van de contributie krijg je een sms of mail vanuit ClubCollect. Betaal je via ClubCollect, dan wordt de vordering gelijk afgeboekt en kunnen er geen problemen ontstaan met betrekking tot openstaande posten. Heb je vragen over de contributie of wil een regeling afspreken, mail dan naar secretaris@dhc-voetbal.nl dan wordt dit zo snel mogelijk opgepakt. Zorg er voor dat bij correspondentie altijd de volgende zaken vermeld worden

  • Naam
  • Geboortedatum
  • Team

  Een eventuele vrijwilligersbijdrage wordt ook berekend vanuit ClubCollect. Deze dient binnen 4 weken na de factuur voldaan te zijn. Hebben wij een foutje gemaakt met de vrijwilligersbijdrage, omdat u bijvoorbeeld gekozen heeft voor een vrijwilligerstaak bij DHC, meld dit dan ook direct via ledenadministratie@dhc-voetbal.nl dan pakken wij dit direct op en kunnen er geen misverstanden ontstaan.

 • Uitschrijven van DHC

  Wil je uitschrijven of overschrijven van DHC, dan vinden we dat natuurlijk verschrikkelijk jammer, maar het is wel mogelijk. Om je uit of over te schrijven zijn er een aantal afspraken van kracht:

  • Speel je in een selectieteam (een 1e team of een team uitkomend in de A categorie van de KNVB), dan moet je je uit of overschrijven voor 31 mei van het lopende seizoen. Ben je niet voor deze datum uitgeschreven dan worden contributiekosten voor het volgende seizoen in rekening gebracht. 
  • Uitschrijven kan alleen via een uitschrijfformulier. U kunt dit formulier aanvragen via de mail bij ledenadministratie@dhc-voetbal.nl
  • Dit ingevulde formulier kunt u dan retourneren via ditzelfde e-mailadres. 
  • Na uitschrijving en/of overschrijving volgt automatisch een blokkade op uw lidmaatschap zodat wij kunnen checken of alle verplichtingen zijn voldaan en/of de verstrekte DHC kleding weer is ingeleverd.
  • Het snelste werkt het als je het uitschrijfformulier en de verstrekte kleding persoonlijk inlevert op zaterdag tussen 11:00-13:00 in de bestuurskamer van DHC. Dan kunnen we alles direct goed verwerken in de administratie. Bij de kleding doe je dan briefje met de volgende gegevens
   • Naam
   • Geboortedatum
   • Team