• Stad Delft Bokaal 2020 bij DHC en DVC

  4 jul 2020
 • De 41e editie van de Stad Delft Bokaal wordt gespeeld bij DHC en DVC. Met acht deelnemende verenigingen vinden de  voorronden op dinsdag 11 augustus en woensdag 12 augustus in twee poules van vier plaats bij DVC. Per avond gaan twee verenigingen door naar de finaledag op zaterdag 15 augustus bij DHC. Daar wordt gestart met twee halve finales. De verliezers spelen vervolgens om de 3e/4e plaats en uiteraard volgt voor de beide winnaars de finale.
   
  Inmiddels heeft de loting voor de poule-indeling voor de voorronden plaatsgevonden. Op dinsdag 11 augustus spelen in poule A: Concordia, DHC, DHL en Sep. Woensdag 12 augustus is dan de beurt aan poule B met: Ariston'80, DVC, Full Speed en Vitesse Delft
   
  Dit toernooi is ook dit jaar weer mogelijk gemaakt door de steun van de sponsors. Dit zijn inmiddels al vele jaren Rodi Media ZH en DSW Zorgverzekeraar. Nieuwe sponsor met ingang van dit jaar is ook De Laatste Eer Uitvaartverzorging. Sport 2000 is ook dit jaar weer de sponsor voor het prijzenpakket voor de nummers 1, 2 en 3.