• Stoppen met Voetbal

  16 mei 2020
 • Stoppen met voetballen of van club wisselen?
  Dan opzeggen en eventueel overschrijven uiterlijk 31 mei 2020!

  Het competitieseizoen zit er door COVID-19 op! Natuurlijk gaan wij proberen om zodra dat weer toegestaan is te gaan trainen op weg naar het seizoen 20/21. Indien je overweegt te stoppen met voetballen of jouw (voetbal) geluk elders wilt beproeven, dan is onderstaande berichtgeving voor jou van belang!

  Lidmaatschap bij DHC beëindigen:
  Indien je komend seizoen geen lid meer wilt zijn van DHC dient het lidmaatschap uiterlijk 31 mei 2020 beëindigd te worden. Dit kan door middel van uitschrijfformulier te mailen naar de ledenadministratie (hen.greet.vanvelzen@casema.nl) Als het lidmaatschap niet voor deze datum is opgezegd zal er komend seizoen wederom contributie geïncasseerd worden.

   

  Overschrijving naar een andere club:
  Als je bij een andere club wilt gaan spelen, moet je ons dit uiterlijk 31 mei laten weten via een mail aan de ledenadministratie van DHC (hen.greet.vanvelzen@casema.nl)

  Daarna kun je je inschrijven bij de nieuwe club. Deze club stuurt aan DHC een overschrijvingsverzoek. Indien je op tijd hebt opgezegd en je hebt voldaan aan je verplichtingen jegens DHC  (contributie is voldaan, de administratiekosten naar verkregen rode of gele kaarten zijn betaald en eventuele kleding weer is ingeleverd) dan geeft DHC akkoord. Pas na dit akkoord kun je spelen voor de nieuwe club.

  Overschrijven van een andere club naar DHC:
  Spelers die van een andere club naar DHC willen komen moeten z.s.m. het iaanmeldformulier invullen en mailen naar de ledenadministratie van DHC (hen.greet.vanvelzen@casema.nl) en zet in de cc de H.J.O. van DHC (p.vd.valk@ziggo.nl) Dan hoor je z.s.m. of er plek is om over te  stappen naar DHC. Als dat het geval is dan kun je opzeggen bij je oude club en vragen wij overschrijving aan bij jouw oude club.

  Om volledig speelgerechtigd te zijn in alle categorieën is het absoluut noodzakelijk dat jouw oude club uiterlijk 15 juni 2020 akkoord is gegaan met de overschrijving.

   

  Piet van der Valk

 • Aanmeld formulier

 • Uitschrijfformulier