• Talentendagen bij DHC

  • Talenten dag(en)

    DHC zoekt nieuw talent tijdens ‘Talenten dag’

    Voor wie geïnteresseerd is in voetballen bij DHC houdt de club geregeld talentendagen voor jeugdvoetballers in alle leeftijdsgroepen.
    Dat DHC veel jeugdige talenten waarborgt is algemeen bekend. In alle leeftijds categorieën worden door de KNVB spelers van DHC uitgenodigd, ook afgelopen jaren weer. Daarnaast lopen een tiental spelers op dit moment stage bij diverse BVO clubs. Afgelopen seizoen (2019 – 2020) zijn 6 spelertjes van de Jo11-1 van DHC uitgenodigd geweest bij de KNVB. Hierdoor is DHC zelfs hofleverancier van de KNVB geweest. Hiermee laat DHC roemruchtige clubs als Spartaan'20, Alexandria'66, Barendrecht en Alphense Boys ver achter zich. Binnenkort houden wij weer talenten dagen om een nieuwe instroom de kans te geven zich in de kijker van diverse BVO clubs te spelen.

    Wanneer de talentendagen bekend zijn, zal DHC dit direct naar buiten brengen via deze pagina op de website, social media en andere media kanalen. Kom daarom geregeld terug naar de website en zie of er al wat bekend is qua talentendagen en datum(s) bij DHC.