• DHC Talentendagen 30 april!

 •  

  WIL JIJ VOETBALLEN OP HOOG NIVEAU EN DENK JE DAT JE TALENT HEBT?

  MELD JE DAN AAN!!! 

  DHC is altijd opzoek naar nieuw talent en daarom nodigen wij je ook dit jaar weer uit voor onze talentendag. DHC organiseert voor spelers met een geboortedatum van 2004 tot en met 2011 op 30 april 2023 van 10:00 uur tot 15:00 uur een talentendag. Deze dag is bedoeld voor spelers die geen lid zijn van DHC en zal volledig in het teken staan van jezelf laten zien als top voetballer! 

  Wil jij jezelf in de kijker spelen? Dan is DHC the place to be! Alleen dit jaar al zijn er 4 jeugdspelers uit onze opleiding vertrokken naar een BVO (betaald voetbalorganisatie) en jaarlijks trekken we scouts aan van clubs uit heel Nederland! Meld je dus vooral snel aan! Aanmelden kan alleen voor spelers met een geboortedatum van 2004 tot en met 2011.


  Aanmelden kan tot en met 26 april 2023 via e-mail: activiteiten@dhc-voetbal.nl (onder vermelding van de term talentendag).

  Vermeld bij je aanmelding de volgende informatie:

  Voornaam*                                      Achternaam*

  Geboortedatum*                              Huidige club*

  Huidige team*                                  E-mailadres*

  Woonplaats*                                    Telefoonnummer*

  Positie in het veld*                            Voorkeursbeen*

  Opmerkingen*

   

  Op deze dag zullen er ook 3 (ex)-betaald voetballers aanwezig zijn om je voetbal naar een hoger niveau te tillen! Wie dit nog zijn blijft natuurlijk een geheim tot de dag zelf!