• Terugkijken op het afgelopen weekend bij de jeugd van DHC

  FC ’s-Gravenzande JO19-1 boekte de eerste overwinning van het voetbalseizoen. De thuisploeg DHC JO19-1 moest toezien dat de bewoners uit het ’’breeje durp” met een afgetekende uitslag naar huis gingen.

  Weliswaar speelden DHC JO18 tegen lijstaanvoerder Quick Boys JO18, maar dat het verschil zo groot zou zijn hadden we toch niet verwacht. Uithuilen en opnieuw beginnen, op sportpark Schoonenberg  begint de wedstrijd tegen Telstar gewoon weer op 0-0.

  DHC JO17-1 moest een onverwachte eerste nederlaag tegen Fortuna Wormerveer incasseren. Zaterdag kan in Breda tegen de Baronie JO17-1 de pijn worden weggespeeld.

  DHC JO17-2  moest buigen voor VELO JO17-2. De uitslag gaf de verhoudingen goed weer.

  Resumerend, de vier hoogste jeugdteams wisten jammer genoeg geen overwinning te boeken.

  In de polder tegen Almere City behaalde DHC JO16-1 een keurige 2-3 overwinning en staan nu op de derde plaats achter Roda JC en FC Eindhoven.

   Die Haghe JO16-1 was net even te sterk voor onze jongens van JO16-2. Zaterdag  tegen Wilhelmus nieuwe mogelijkheden om de derde overwinning van het seizoen binnen te halen. 

  DHC JO15-1 verloor nipt van DSO JO15-1 met 1-2. Het zal toch niet gelegen hebben aan de fotosessie, voorgaand van het treffen?

  Petje af voor DHC JO15-2 die DWO JO15-1 niet verder liet komen dan een 1-1 gelijkspel.

  In Roosendaal liet DHC JO13-1 duidelijk zien wat de plannen voor het komende seizoen zijn. Een 0-5 overwinning tegen het op de onderste plaats staande Brabanders was het resultaat.

  DHC JO13-2 moest het onderspit delven tegen FC 's-Gravanzande DHC JO13-1. Zaterdag as. staat de topper tegen koploper Die Haghe JO13-1 op het programma.

    Tot zover de reultaten die bij ons bekend zijn.