• Tweede beker- en competitie-weekeinde

  3 sep 2020
 • Komend weekeinde is het tweede beker- en competitie-weekeinde van dit seizoen. Was er vorige week al een start voor een groot aantal teams, deze keer starten ook de overige teams met hun competitie. Andere teams spelen hun vervolg in de beker-poule.

  Zaterdag om 17.00 uur trapt DHC 1 in eigen stadion voor de beker af tegen Die Haghe. Op de late zaterdagmiddag, zo gaat dat bij een ontmoeting van teams uit de zaterdag- en de zondag-competitie. En natuurlijk bent u daarbij welkom. Kom kijken en support ons team in het vernieuwde stadion. DHC en Die Haghe wonnen beide hun eerste bekerwedstrijd.

  DHC O23 start in de nieuwe competitie - ook op de late zaterdagmiddag - uit bij HBS. Na de 0-7 nederlaag voor de landelijke beker tegen PSV O16-1, gaan onze mannen van DHC O16-1 vandaag in de bus voor de verre competitie-wedstrijd uit bij Roda JC in Kerkrade in Zuid-Limburg. Ook DHC O15-1 verloor voor de landelijke beker thuis van Vitesse (0-6). Zij ontvangen nu thuis UVS.

  Bij de jongere jeugd spelen DHC O12-1 en DHC O11-1 hun eerste wedstrijd van deze competitie om 15.00 uur in het stadion, als een voorwedstrijd bij DHC 1. Tegenstanders zijn FC 'sGravenzande en Nootdorp.

  Helaas is de renovatie van veld 2 uitgelopen. Waar dit reeds opgeleverd had moeten zijn, is dit nu nog even afwachten. Dit weekeinde kan er in ieder geval nog niet op veld 2 worden gespeeld. Hopelijk kunnen we in de loop van komende week de trainingen ook op dat veld gaan inplannen.

  Iedereen succes en vooral veel plezier !

  Zie elders op deze site voor het volledige weekeinde-programma. En natuurlijk op de knvb-app.