• Je wilt je lidmaatschap opzeggen

  Het opzeggen van het lidmaatschap dient voor 15 juni van het lopende seizoen te gebeuren. Wij vragen je namens DHC vriendelijk om dit voor 31 mei van het lopende seizoen al te doen. Dit zodat DHC de gelegenheid heeft om de uitschrijving en of overschrijving netjes administratief te kunnen afronden. Opzeggen na 15 juni van elk seizoen heeft tot gevolg dat de contributie nog 1 jaar doorloopt, omdat we je lidmaatschap anders niet op tijd kunnen afmelden bij het districtkantoor van de KNVB. Wanneer je in de loop van het seizoen je lidmaatschap opzegt, ben je volgens de statuten, nog contributie verschuldigd tot het einde van dat seizoen, dus tot 30 juni het seizoen erna.

  Je moet je opzegging mailen naar: ledenadministratie@dhc-voetbal.nl Opzeggen niet via de teammanager of trainer(s).

  Indien er sprake is van een contributieachterstand, nog niet teruggegeven kleding of andere vorderingen (boetes), wordt het verzoek tot opzegging van het lidmaatschap opgehouden totdat aan de verplichtingen is voldaan.

  Je wilt bij een andere voetbalclub gaan voetballen

  Nadat je je bij DHC hebt afgemeld per email naar de ledenadministratie@dhc-voetbal.nl, meld je je aan bij de andere vereniging. Tussen de verenigingen onderling en de verenigingen en de KNVB werkt alles digitaal.

  Voorzover het spelers uit de A-categorie betreft, dient deze overschrijving uiterlijk op 15 juni bij de bond te zijn ingediend. Na deze datum worden overschrijvingen niet gehonoreerd.

  A-categorie zijn bij de senioren alle standaardteams en reserve-teams vanaf de 3e klasse; en bij de jeugd vanaf JO15 en ouder vanaf de 1e klasse.

  Alle andere spelers en speelsters zijn B-categorie. Voor hen is er geen termijn aan de overschrijvingsperiode. Voor meer informatie over inschrijving, uitschrijving en overschrijving als voetballer. Kijk ook op de website van de KNVB

   

  Uitschrijven / overschrijven DHC