• Organisatie DHC

 • Mission Statement

  DHC heeft een Mission Statement geschreven en uitgebracht. In deze statement regelement staan de regels en verwachtingen die DHC van zijn leden verwacht en wat leden kunnen verwachten van DHC. 

  Wanneer er nog vragen of opmerkingen zijn over dit regelement, dan kunt u ten alle tijde 1 van de bestuursleden van DHC contacten of een email sturen. 

  DHC zal geregeld de Mission Statement nazien en indien noodzakelijk aanpassen. Wanneer er wijzigingen zijn aangebracht, zal DHC deze aan u als lid kenbaar maken.  

  Op dit moment is versie 2019.01 als up to date te beschouwen. 

   

   

 • Vrijwilligers

  DHC is voor een groot deel afhankelijk van zijn vrijwilligers. Omdat het steeds moeilijker wordt deze vrijwilligers te vinden en te binden, komt het werk wat over blijft op steeds minder mensen terecht. Met ingang van seizoen 2019/2020 zal DHC daarom een vrijwilligersbijdrage in het leven roepen.

  Deze bijdrage zal € 75,00 per lid, per seizoen bedragen en deze worden na 31 oktober van elk seizoen in rekening gebracht bij u. U kunt er ook voor kiezen om dit bedrag om te zetten in vrijwilligerstaken. Voor meer informatie over de bijdrage of vrijwilligerstaken kunt u hier vinden.