• Vijfjeslijst voor extra activiteiten bij de jeugd

  Welkom op de pagina waar alle informatie staat met betrekking tot de vijfjeslijst van DHC. Wil je weten wat de vijfjeslijst inhoudt of ben je al geïnteresseerd lees dan vooral alle informatie op deze pagina!

  Maar wat is de vijfjeslijst eigenlijk?

  De vijfjeslijst werkt heel simpel, iedereen die de jeugd van DHC een warm hart toedraagt kan voor een bedrag van slechts €5,00 een vakje kopen op onze site. In dit vakje zal je naam komen te staan en deze vakjes zullen het hele seizoen (in dit geval het seizoen van 2023/2024) zichtbaar zijn op onze site! Het is ook mogelijk om meer vakjes te kopen, zo ben je voor 2 vakjes €10,00 kwijt enzovoorts.

  Wat wordt er met het geld gedaan?

  Een terechte vraag! De gehele bijdrage komt ten goede aan extra activiteiten voor onze jeugd. We gaan natuurlijk het hele seizoen een leuk programma proberen neer te zetten voor onze jeugd, maar met deze bijdrages kunnen we nog een stapje verder gaan! Denk aan een hapje en drankje na een wedstrijd, leuke uitjes en nog meer!

  Hoe kom ik ook op deze belangrijke lijst te staan?

  De belangrijkste vraag van allemaal! Iedereen krijgt natuurlijk de kans om op de vijfjeslijst vermeld te worden, want hoe meer mensen erop staan, hoe meer wij kunnen doen voor de jeugd! Op dit moment zijn dit de mogelijkheden om je aan te melden:

  •  Op de woensdagavond bij Sohila of Suzanne

  Vervolgens zullen wij maandelijks de vijfjeslijst bijhouden en de nieuwe namen publiceren op onze site!

  Heb je nog vragen over de vijfjeslijst dan kun je mailen naar vrijwilligers@dhc-voetbal.nl of slems@dhc-voetbal.nl!

  Help jij ook mee aan extra activiteiten voor onze jeugd?