• Samenwerkingen van DHC

 • DHC Partnerclub jeugdopleiding ADO den Haag

  Sinds jaren is DHC al een belangrijke partner in de jeugdopleiding van ADO den Haag. ADO ondersteunt daarbij de club in de opleiding van trainers in de onderbouw. Verder worden daar waar mogelijk gegevens rond spelers uitgewisseld.

 • Samenwerking met diverse voetbalscholen

  Op het DHC terrein hebben wij een samenwerking met een aantal voetbalscholen

  Voetbalscholen geven kinderen de ruimte om extra te werken aan hun techniek en daarmee aan hun zelfvertrouwen in het veld. DHC werkt op haar terrein samen met een 5 tal voetbalscholen, waarvan 1 keepersschool. Iedere voetbalschool heeft haar eigen bijdrage aan DHC en meerwaarde voor de spelers die bij deze scholen trainen.

  DHC is trots om deze voetbalscholen op het sportpark te mogen hebben, vandaar promoten we ze ook op deze manier. Neem eens een kijkje op 1 van de websites van de voetbalscholen en kijk wat ze te bieden hebben. Voor verdere informatie of vragen adviseren wij je om zelf in contact te gaan via de website van 1 van de voetbalscholen.

  Naast de voetbalscholen hebben wij ook een samenwerking met Future Football Profs. Zij verzorgen bij ons het beeldmateriaal rond de DHC spelers.