• Wegwijs door Club en Website

  Op deze pagina proberen wij je wegwijs te maken door de club en door de website van DHC Delft.

  Deze pagina zal dan ook de komende tijd worden gewijzigd omdat er nieuwe vragen en/of oplossingen komen die we hier graag wil uitdragen.

  Wil je lid worden van DHC, meld je dan aan via het aanmeldformulier. Vervolgens zal iemand van DHC contact met je opnemen met je opnemen en kijken we samen of DHC jouw club kan worden. Je kunt ook altijd even langskomen om te kijken en de sfeer te proeven.

 • De trainingsdagen zijn Maandag tm Vrijdag en de Wedstrijddagen zijn Zaterdag (jeugd) en Zondag (senioren en voetbalschool) . Normaal gesproken is er op Donderdagavond en Zaterdag altijd iemand van het bestuur aanwezig om vragen aan te stellen.

  Bij DHC kun je zowel voor breedtesport als voor jeugdvoetbal op niveau terecht. Wil je in aanmerking komen voor de selectieteams, dan kom je daar terecht ofwel via de open dagen, ofwel door mee te trainen bij de selectieteams. 

 • Iedereen wil op t hoogste niveau spelen, bij DHC werken we met een mission statement zodat voor iedereen duidelijk is wat we van je verwachten als je iets wil bereieken binnen het voetbal. We verwachten ook dat alle ouders van de kinderen die bij DHC voetballen een (deel)taak op zich nemen als vrijwilliger. Bijna iedereen kan iets doen binnen een club als DHC, we denken daarbij graag met iedereen mee.

  Via deze link kun je kijken wat je aan contributie zou moeten betalen als je bij DHC komt voetballen.

 • In de kantine van DHC kan je alleen betalen met je PIN-pas of de DHC-ClubCard. Een ClubCard wordt je gratis verstrekt en kan op naam of anoniem worden uitgegeven. Als je de Card op naam zet kunnen wij hem ook blokkeren mocht je hem kwijtraken of het saldo overschrijven naar een andere Card als je dat zou willen. De ClubCard geeft ook recht op 10% korting bij aankopen bij 100% Voetbal, Wateringen en je kunt er gratis mee naar de thuiswedstrijden van DHC 1

  Het opwaarderen van je ClubCard kan per kas op zaterdag, of per pin (iedere dag). Je kunt de ClubCard ook van je eigen werkplek opwaarderen of download de knip app in je app store. Via deze app kunt u zelf ook goed volgen waar uw geld aan uitgegeven is.